Magdalena Gessler po raz kolejny w Tychach

2
4763

Właścicielka greckiej restauracji „Zorba” w Tychach, Krystyna „odziedziczyła” ją po mężu. Mężczyzna prowadził pizzerię i zachęcony jej powodzeniem, uznał, że pora na lokal z prawdziwego zdarzenia i to inny niż wszystkie w Tychach. Przeciwna pomysłowi Krystyna zdawała sobie sprawę, że jest to ryzykowny pomysł. Czeka ich prawdziwa harówka.

Po wielu namowach doszli do wniosku, że otworzą restaurację z kuchnią grecką, której brakowało w mieście. W tym samym czasie Krysia urodziła wcześniaka, zaś jej mąż wyjechał do innego miasta do lepiej płatnej pracy. Emilia, menadżerka i przyjaciółka rodziny, sama musiała zająć się nową restauracją. To ona wyszukiwała przepisy, tworzyła menu, zajmowała się wystrojem wnętrz, który zresztą był pierwszą kością niezgody między paniami.

Krysia kwestionowała prawie każdą decyzję Emilii dotyczącą wyposażenia i dekoracji. Pod nowymi rządami lokal nie rozkwitał, a finansowano było coraz gorzej. Gdy stan dziecka właścicielki się poprawił, kobieta zaangażowała się w prace i wspólnie z przyjaciółką postanowiła zawalczyć o „Zorbę”. Sytuacja jest już jednak na tyle zła, że starania Krystyny to za mało na ratunek. Czy Magdzie Gessler uda się jeszcze pomóc restauracji?

Emisję odcinka zaplanowano na czwartek, 8 listopada o godzinie 21.30.

2 KOMENTARZE

  1. Nic to nie pomogło, jak było do bani to teraz też jest. Byłem jak była zorba i po tzw kuchennych rewolucjach. Wciskanie kitu że tak ma być i to paściarstwo ma tak smakować.

Możliwość dodawania komentarzy nie jest dostępna.